Smaak van Thuis

DE SMAAK VAN THUIS

Exclusieve keuzes voor een omgeving in de pure Italiaanse stijl; elegantie en functionaliteit zorgen samen voor een moderne innovatieve ruimte.

OVEN MET GRILL EN KOELKAST

Een grote oven met een thermostaat, verlichting en een capaciteit van maar liefst 30 liter. Standaard in de K-Yacht serie. Optioneel voor de K-Silver, Kea P en de Kea M.
De koelkast is geplaats op een optimale hoogte. De koelkast heeft een capaciteit van 150 liter, waarvan 25 liter wordt gebruikt voor de vriezer.

LADEN

Ruime en functionele laden met geïntegreerde bestekbak. Soft-Close met praktische ergonomische handvaten.

AFZUIGKAP

Een afzuigkap geïnstalleerd in de keuken. Zeer effectief voor het afzuigen van geuren en dampen.

HET WERKBLAD

Hittebestendig werkblad met een gelamineerde afwerking. In de keuken zit een elegante kraan, een hoogglanzend roestvrijstalen wasbak en een vuilnisbak met deksel geïntegreerd. (K-Silver, Kea P, Kea M en K-Yacht)

HET WERKBLAD

Hittebestendig werkblad in een acryl-steen afwerking. In de keuken zit een elegante kraan, een hoogglanzend roestvrijstalen wasbak en een vuilnisbak met deksel geïntegreerd.  (K-YACHT TEKNO LINE)

AFDEKBLAD

Het multifunctionele afdekblad van de wasbak heeft een dubbele functie. Naast deksel is deze plaat ook te gebruiken als snijblad doordat het onderste deel gemaakt is van teflon. Het is mogelijk om deze plaat op te bergen in de daarvoor bestemde keukenlade.

© Copyright - Caravan & Camper Center