K-YACHT Tekno Design

// K-YACHT Tekno Design

STANDING OUT IN EXCELLENCE 2018

K-YACHT Tekno Design 79 // 7,44 m

Europa € 81.133,- // Nederland € 93.896,-

K-YACHT Tekno Design 89 // 7,44 m

Europa € 81.133,- // Nederland € 93.896,-

K-YACHT Tekno Design 85 // 7,44 m

Europa € 81.133,- // Nederland € 93.896,-

// K-YACHT Tekno Design WONEN

Het reizen met een Mobilvetta K-Yacht Tekno Design is een waar genoegen. Bewonder het landschap vanaf de comfortabele ergonomische zitbank met verstelbare hoofdsteun.
Dankzij de flexibiliteit van het meubelwerk in de dinette is deze voor elke situatie geschikt. In alle rust uitgebreid ontbijten aan een grote tafel, of liever meer beweegruimte in de camper? Het is allemaal mogelijk dankzij de opklapbare tafel.
Maakt u zich geen zorgen over de opbergruimte in de K-Yacht Tekno Design. Dankzij de handige opbergluiken in de vloer en zijskirts is er meer dan voldoende ruimte.
De technologie waarmee de vloer is uitgerust, staat garant voor een stille camper. Het meubilair is stabiel geplaatst met aluminium profielen en houten rugleuningen. Daarnaast wordt de Mobilvetta K-Yacht Tekno Design standaard geleverd met vloerverwarming.

// K-YACHT Tekno Design SLAPEN

Het gestoffeerde dak beschermt en isoleert de ruimte tegen geluid en kou tijdens het slapen.
Het panoramisch dakraam met hor en blindering geeft meer frisse lucht op hete zomeravonden. Daarnaast maakt deze het mogelijk om ’s nachts naar de prachtige sterrenhemel te kijken.
Dankzij de ergonomische matrassen met bodem van honingraatstof voor een ademend vermogen komt u heerlijk tot rust. Het is volkomen begrijpelijk dat u een uurtje langer wilt genieten van de luxe ontspanning die deze slaapruimte te bieden heeft.

// K-YACHT Tekno Design KEUKEN

In de keuken van de Mobilvetta K-Yacht Tekno Design is gekozen voor stijl en innovatie. Het keukenblad in ‘Light Stone’ is gemodelleerd in een doorlopend oppervlak. De afwerking is stijlvol met geïntegreerde spoelbak en bijbehorende afdekking. Daarnaast is er in het keukenblad een extra opbergruimte en lekbak geplaatst.
Alles in deze keuken is exclusief ontworpen voor de K-Yacht Tekno Design.
De roestvrijstalen kookplaat met drie, naast elkaar geplaatste, gaspitten is duurzaam en zeer corrosiebestendig. Dit geheel is zeer eenvoudig schoon te maken. Ook de aluminium kraan is speciaal gemaakt voor deze keuken.
Gemakkelijk uittrekbare opbergmanden met lades en geïntegreerde bestekbak creëren voldoende opbergruimte. De automatische ‘soft-close’ lades kunnen kunnen worden vergrendeld tijdens het rijden.
Dit alles wordt gecompleteerd door de afzuigkap en grote koelkast.

// K-YACHT Tekno Design SANITAIR

De douche met houten badkamer meubelen biedt een ware wellness beleving. Omring jezelf met stijl en innovatie dankzij het doorlopende blad met geïntegreerde wastafel.
Exclusiviteit ontstaat door de aluminium kraan welke speciaal is ontworpen voor de Mobilvetta K-Yacht Tekno Design. Door de unieke geïntegreerde oplossingen zoals; handdoekhouders, zeephouder en een tandenborstelhouder, wordt de ruimte optimaal benut.

// K-YACHT Tekno Design STANDAARD

STANDAARD OP DE K-YACHT Tekno Design

 • Airconditioning handmatig cabine
 • Cruise control
 • Dubbele airbags
 • ESC – Electronic Stability Control
 • Traction +
 • Hill Holder / Hill Descent
 • 16″ lichtmetalen velgen
 • Dakraam boven dinette
 • Panorama dakraam boven keuken
 • ‘High Level’ dashboard
 • Lounge trim level

// K-YACHT Tekno Design VIDEO

Offerte aanvraag? Afspraak maken? Meer weten? Vraag het ons!

 

Verificatie tegen spam:

 

Caravan & Camper Center is officieel importeur en dealer van Mobilvetta voor Nederland.
Een aanzienlijk deel van onze klanten mogen wij ontvangen uit België, Duitsland en Engeland. Exporteren- en eenvoudig importeren behoort dus zeker ook tot de mogelijkheden!

© Copyright - Caravan & Camper Center